Menu Sluiten

Bedrijfskleding

Maximum Image – uw partner voor bedrijfskleding, promotiekleding, gadgets en relatiegeschenken.

Alles voor het perfecte imago onder één dak.

Maximum Image is een “one stop shop” voor uw imago, we bieden alles aan onder 1 dak om u het leven zo gemakkelijk mogelijk te maken. Persoonlijk contact en een consument georiënteerde service zorgen voor een goede en duidelijke communicatie waardoor we de beste ideeën kunnen uitwerken en uw imago kunnen optimaliseren. Bekijk gerust eens onze projecten om inspiratie op te doen! Lees meer over ons

Maximum Image is een familiale en gezond ambitieuze KMO. Al 15 jaar lang verzorgen wij het imago van bedrijven en organisaties. Dit doen we door gepersonaliseerd textiel & merchandise aan te bieden. Met het juiste advies, een consument georiënteerde service & duurzame oplossingen maken we het verschil voor onze klanten.

Wat wij voor u kunnen doen:
Geld en tijd besparen? Ontdek onze comfort oplossingen!

Ontdek hier hoe onze “next-level” diensten voor een besparing kunnen zorgen. Wij zorgen voor uw imago zodat u zich kan focussen op uw core-business. 

Duurzame materialen

Onze leveranciers en producenten zijn in sneltempo bezig met het omschakelen naar het gebruik van duurzame materialen. Dat gaat van natuurlijke materialen tot het hergebruiken van materiaal. We trachten zoveel mogelijk duurzame producten aan te bieden in onze offertes.

Ons professioneel team behandelt al uw vragen zo snel mogelijk. Aarzel dus niet om ons te contacteren.

87351858735185

Informatie over bedrijfskleding

Bedrijfskleding verwijst naar kleding die op kantoor, op het werk of door leidinggevend personeel wordt gedragen. Het kan ook gaan om uniformen voor personeel en is vaak een merkuniform binnen de organisatie. De bedrijfskleding kan verschillen van business casual tot formeel. Bedrijfskleding is over het algemeen te herkennen aan het bedrijfslogo die op het uniform geplaatst is.

Bedrijven die gespecialiseerd zijn in relatiegeschenken verzorgen vaak de opdruk van het bedrijfslogo op de bedrijfskleding. Full Color sublimatie is een druktechniek die vaak wordt gebruikt om tekst en logo op textiel producten te drukken. Deze techniek werkt evenwel enkel wanneer er voldoende polyester in een stof zit. Populaire toepassingen zijn het bedrukken van spor.

More info

tags: Bedrijfskleding – Promotionele Kleding – Relatiegeschenken Sportkledij – Duurzame Bedrijfskleding – Bedrijfskleding Met Logo – 

Wenst u meer info over bedrijfskleding kijk dan vlug op https://www.maximumimage.eu/nl/home | Bedrijfskleding

Merchandising | Relatiegeschenken | Kleding | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Bedrijfskleding

skip to main content search bedrijfskleding passend voor uw onderneming title filter content page english austria german belgium dutch belgium french croatia croatian czech czech germany german hungary hungarian ireland english luxembourg french netherlands dutch poland polish romania romanian slovakia slovak slovenia slovenian sweden swedish switzerland german switzerland french other countries english filter reset content type content page jobs news products close menu hygine hygine cws hygiene overzicht producten handdoekautomaat papierdispensers zeepdispensers desinfectie dispensers handlotion dispensers hygineboxen toiletbrilreinigers oppervlaktereinigers toiletpapierhouders luchtverfrissers luchtzuiveraars cws smartwash sensorkranen nieuwe productlijn cws pureline hygine oplossingen handhygine optimaliseren toilethygine verbeteren bescherming tegen infectieziektes toiletruimte optimaliseren sanitaire beleving creren feel good hygiene sanitaire service sectoren hygine op kantoor hygine in de industrie hygine i.

skip to content home particulier horeca speciale reiniging verkoop en verhuur bedrijfskleding contact menu home particulier horeca speciale reiniging verkoop en verhuur bedrijfskleding contact bezorgservice home particulier horeca speciale reiniging verkoop en verhuur bedrijfskleding contact menu home particulier horeca speciale reiniging verkoop en verhuur bedrijfskleding contact home particulier horeca speciale reiniging verkoop en verhuur bedrijfskleding contact bedrijfskleding wassen en herstellen in vlaanderen goede bedrijfskleding is vaak de belangrijkste reden dat mensen u herkennen. Of het nu gaat om een vuilnisman de brandweer een dokterszaak of een zelfstandige ondernemer. U wilt dat mensen u herkennen als u op de .

Feiten over Bedrijfskleding

algemene voorwaarden sample page algemene voorwaarden bouwen bedrijfskleding bv huidige algemene voorwaarden gelden voor al onze offertes bestelbons overeenkomsten en facturen. Behalve de eventuele bijzondere voorwaarden vermeld op de voorzijde van de offerte bestelbon of factuur zijn enkel huidige algemene voorwaarden van toepassing met uitsluiting van alle andere voorwaarden. De offertes zijn gebaseerd op de op dat ogenblik geldende waarden van lonen materialen en diensten. Inden deze wijzigingen zouden ondergaan behoudt bouwen bedrijfskleding bv zich het recht voor de prijzen hieraan aan te passen. De offertes blijven vrijblijvend totdat een bestelbon wordt ondertekend door zowel klant als bouwen bedrijfskleding bv. De leveringstermijnen worden enkel bij wijze van inlichting verstrekt en binden bouwen bedrijfskleding bv niet het nut van bedrijfskleding Vertraging in de levering geeft de klant geen recht op schadevergoeding prijsvermindering of weigering tot betaling noch op annulering van de bestelling of ontbinding van de overeenkomst. Op straffe van verval moe.