Menu Sluiten

Gepersonaliseerde Promotiekleding

Maximum Image – uw partner voor bedrijfskleding, promotiekleding, gadgets en relatiegeschenken.

Alles voor het perfecte imago onder één dak.

Maximum Image is een “one stop shop” voor uw imago, we bieden alles aan onder 1 dak om u het leven zo gemakkelijk mogelijk te maken. Persoonlijk contact en een consument georiënteerde service zorgen voor een goede en duidelijke communicatie waardoor we de beste ideeën kunnen uitwerken en uw imago kunnen optimaliseren. Bekijk gerust eens onze projecten om inspiratie op te doen! Lees meer over ons

Maximum Image is een familiale en gezond ambitieuze KMO. Al 15 jaar lang verzorgen wij het imago van bedrijven en organisaties. Dit doen we door gepersonaliseerd textiel & merchandise aan te bieden. Met het juiste advies, een consument georiënteerde service & duurzame oplossingen maken we het verschil voor onze klanten.

Wat wij voor u kunnen doen:
Geld en tijd besparen? Ontdek onze comfort oplossingen!

Ontdek hier hoe onze “next-level” diensten voor een besparing kunnen zorgen. Wij zorgen voor uw imago zodat u zich kan focussen op uw core-business. 

Duurzame materialen

Onze leveranciers en producenten zijn in sneltempo bezig met het omschakelen naar het gebruik van duurzame materialen. Dat gaat van natuurlijke materialen tot het hergebruiken van materiaal. We trachten zoveel mogelijk duurzame producten aan te bieden in onze offertes.

Ons professioneel team behandelt al uw vragen zo snel mogelijk. Aarzel dus niet om ons te contacteren.

87351858735185

More info

tags: Bedrijfskleding – Promotionele Kleding – Relatiegeschenken Sportkledij – Duurzame Bedrijfskleding – Bedrijfskleding Met Logo – 

Wenst u meer info over gepersonaliseerde promotiekleding kijk dan vlug op https://www.maximumimage.eu/nl/home | Gepersonaliseerde Promotiekleding

Relatiegeschenken | Kleding | Merchandising | 


Onderstaand kan u algemene informatie vinden doch deze behoort niet specifiek tot bovenvermeld bedrijf

Gepersonaliseerde promotiekleding

hoeveelheidskortingen bezoek ook promogifts.be home shop scarves gloves amp ties tshirts polos sweatshirts fleecespolars shirtsblouses jackets amp bodywarmers softshells safety amp hivis wear headwear bags amp backpacks duurzame kleding schoolwear workwearalgemeen workwearper sector sportswear algemeen sportswearper sporttak teamwear per merk handdoeken paraplus covid safety contact retourneren en klachten home retourneren en klachten retourneren en klachten retourneren het retourneren van goederen die een bewerking hebben ondergaan bedrukt geborduurd … Is niet mogelijk. Retourzendingen van onbewerkte goederen worden slechts geaccepteerd na onze schriftelijke bevestiging en op voorwaarde dat de verpakking van het product onbeschadigd is waarbij tevens geldt dat de kosten voor retourzendingen voor uw rekening zijn gepersonaliseerde promotiekleding zijn in trek Klachten over onbewerkte goederen klachten over foutieve of gebrekkige leveringen worden enkel aanvaard binnen de dagen na factuurdatum en dienen schriftelijk te gebeuren. Het indienen v.

ga naar inhoud heimolenstraat sintniklaasinlqe.be facebookinstagram zoeken naar home zeefdruk borduring portfolio catalogi contact faq items aan het laden… Homeadmint voor uw promotie amp bedrijfskledij loquet is sinds zijn ontstaan in uw leverancier voor bedrijfs en promotiekleding sportkledij en vrijetijdskledij. Met al jaar aan ervaring zijn we zeker een geschikte keuze voor al uw druk en borduurwerken. Zou u graag een gratis cataloog ontvangen neem daarvoor contact op met ons. Kwaliteit voor de kwaliteit kunt u rekenen op onze jarenlange ervaring. Milieuvriendelijk we maken gebruik van milieuvriendelijke inkten plus groene stroom die we zelf opwekken met zonnepanelen persoonlijke aanpak u bent geen nummer waarmee we enkel digitaal contact hebben. U komt bij ons in de winkel waar u de stoffen kan zien en voelen. Ook pasmodellen zijn mogelijk. Zeefdruk bedrukkenvan tshirts en kledij kan worden uitgevoerd op de meeste textielsoorten bent u geïnteresseerd in gepersonaliseerde promotiekleding Uw ontwerpword.

Notie over Gepersonaliseerde promotiekleding

home atelier contact nieuwsbrief maathemden werkkleding veiligheidsschoenen promotiekleding algemene promotiekledingzeefdrukbordurentextieltransfer promotiemateriaal pbm algemene pbmmondmaskersdesinfecterende alcohol huiddesinfecterende alcohol oppervlaktes bekijk volledige video vakmanschap in maatwerk en bedrijfskledij sinds een hemd uit onze collectie of liever n op maat maathemden ontdek ons topaanbod voor professionals werkkleding de kracht van personalisatie vervaardigd in ons eigen atelier het atelier vakmanschap in maatwerk en bedrijfskledij sinds webshop naar de webshopmerlet arrow deze merken bieden we ook aan naar de catalogusmerlet arrow merlet staat al jaren bekend om haar kwaliteitsvolle maathemden en gedetailleerd borduurwerk. Met de aanvulling van zeef en transferdruk bieden wij een totaalservice aan voor bedrijven en particulieren die op zoek zijn naar gepersonaliseerde b.